Start firmaets julefrokost hos Brygselv

Firma julefrokost
Leder din virksomhed efter et hyggeligt sted at starte julefrokosten 2019? Så led ikke længere – Brygselv er stedet.

Det skal meget gerne være en god oplevelse af tage til julefrokost for alle ansatte i firmaet. Men det er desværre langt fra altid sådan, da mange ender med at tage til en kedelig fest, hvor der bliver snakket om de samme emner år efter år.

Hos Brygselv kan vi arrangere en helt unik oplevelse til at kickstarte julefrokosten, og ingen kommer til at kede sig hos os. I kan ikke afholde selve julefrokosten hos Brygselv, men I kan bruge Brygselv som en event i forbindelse med afholdelse af julefrokosten.

Her kan alle medarbejderne mødes og brygge deres eget øl i små grupper under kyndig vejledning fra vores dygtige brygmestre, der ved alt om de mange øl.

I starter med at smage lidt på vores forskellige typer øl. Herefter skal I finde ingredienserne frem – der skal måles og vejes, så I ender med at brygge en øl lige efter jeres hoveder.

Den perfekte start på jeres julefrokost

Så går I til gryderne og får brygget en helt fantastisk og meget personlig øl sammen. Herefter sættes alle jeres nybryggede øl til lagring. Herefter kan I tage videre på restaurant, café eller hvad I nu ønsker at afslutte jeres julefrokost med. Alle sammen fyldt op med god stemning og masser at tale om resten af aftenen.

14 dage efter julefrokosten mødes I hos os igen for at hente jeres øl og sætte labels på dem. I designer selv jeres labels, og her er det kun fantasien, der sætter grænser for kreativiteten.

De færdige øl fra den hyggelige dag inden julefrokosten kan I nu drikke sammen i fredagsbaren eller tage dem med hjem og nyde med familien. Eller give dem væk som personlige julegaver?

Vil I booke tid til at starte julefrokosten 2019 hos Brygselv? Så kan du KLIKKE HER for at bestille en tid til ølbrygning hos os i enten København eller Odense.