Mød os til Bolig Mad Design – smag på julen og H.C. Andersen

Brygselv til Bolig Mad Design
Brygselv er med på Danmarks lækreste bolig- og livsstilsmesse. Kom og smag vores mange spændende øl – fra julebryg til H.C. Andersen-øl.

Når en af landets førende messer for mad, bolig og design lukker dørene op til Forum den 25. til 27. oktober, så er Brygselv naturligvis en del af de mange spændende udstillere.

Her kan du kigge forbi vores hyggelige stand, hvor vi deler ud af dejlige smagsprøver på forskelligt øl, som du kan brygge hos os i vores afdelinger i København og Odense. Heriblandt Julemandens Bryg, som er kåret til den bedste julebryg af det danske folk. Den kan du også brygge selv hos Brygselv i hyggelige brygge-omgivelser.

Kom forbi standen og hør mere om mulighederne for at afholde firmaarrangementer med fokus på hygge og samarbejde om at brygge øl. Vi garanterer en hyggelig dag udover det sædvanlige.

Hygge hos Brygselv i Odense eller København

Hos Brygselv i Odense eller København lærer du at brygge din egen øl under kyndig oplæring af vores dygtige brygmestre.

H.C. ANDERSEN BREWERY
Som noget nyt i år vil vi til messen have smagsprøver med fra vores nye H.C. Andersen Brewery – heriblandt Champagne Bryg, Odense Ale, Fynsk Stout og Ale no.32.

Der vil være salg af disse H.C. Andersen-øl på standen til en fantastisk messepris med hele 30 procent rabat. Så kig forbi til en øl-snak og gør samtidig et godt og smagfuldt kup.

Læs mere om messen her!

Eventyr Bryg

Kom og smag vores fantastiske Eventyr Bryg til messen.

Vil du booke tid til at brygge din egen øl hos os? Så kan du KLIKKE HER for at bestille en tid til ølbrygning hos os i enten København eller Odense.