Nordquist World Wide på besøg hos Brygselv

Nu er rygterne om muligheden for at brygge sin helt egen øl rejst over på den anden side af Øresund. Den svenske youtuber Anton Nordquist har besøgt Brygselv i Odense.

De fleste elsker øl, og i Danmark er vi rigtig gode til at producere den dejlige drik. Men det er ikke kun de store producenter, som er gode til at brygge øl – du kan også selv brygge din helt egen øl med din egen smag. Det hjælper vi dig med hos Brygselv i København og Odense.

For nyligt havde vi besøg af en ung mand, der havde taget turen fra det svenske for at fortælle om de mest særlige steder for øl-elskere i Danmark. Og derfor var et af hans stop hos Brygselv i Odense, hvor han skulle prøve kræfter med ølbrygningens kunst.

Brygger sin egen øl
Navnet er Anton Nordquist, og han har startet en vlog, som nok skal blive super populær, for Anton har styr på at producere spændende videoer. Det beviser han tydeligt i det her indslag, hvor han prøver at brygge sin egen øl – valget falder på den specielle Little Creature Pale Ale. Det er en af Vestaustraliens mest populære ales. Du kan læse mere om Little Creature her.

Anton besøger også Carlsberg, hvor han smager en masse spændende øl og tager på Carlsbergs museum, der gennemgår øllens historie i Danmark. Og en lille bonus er, at prisen indeholder en øl – det er Anton naturligvis stor fan af.

Til vores svenske læsere skal vi lige sige, at det naturligvis er lettere at besøge vores afdeling i København, hvis du overvejer at tage turen over Øresund.

Følg med på Antons kanal i fremtiden – du finder den HER!

Se selv det spændende indslag herunder: