Kan et firmaevent og teambuilding være hyggeligt – og handle om øl?

Teambuilding og firmaeventsHvis du er træt af de sædvanlige firmaevents, når medarbejderne skal rystes sammen, så kom ud og bryg jeres helt egne firma-øl. Det er ølbrygning på den super hyggelige måde.

De fleste af os har nok været med på en af de utallige firmature, som mange medarbejdere bliver kastet ud i hvert år. Idéen med at lave noget teambuilding, så kollegaerne lærer hinanden bedre at kende i uformelle omgivelser er jo bestemt en god idé. Det giver bedre sammenhold, gladere medarbejdere og i sidste ende en mere produktiv virksomhed.

Når vi skriver teambuilding, så tænker du måske noget med at balancere på en pæl, skyde med bue og pil eller noget med at løse en eller anden tosset opgave i fællesskab. Alt sammen sikkert meget effektivt, men det er i bund og grund ikke noget, du nogensinde ville vælge at gøre selv, vel?

TEAMBUILDING HOS BRYGSELV
Hvad siger du så til at brygge din helt egen øl? Ja, det er sikkert noget, du sagtens kan forestille dig at bruge en eftermiddag på. Men hvad har det med firmaarrangement og teambuilding at gøre? Jo, for hos BrygSelv i København og Odense kan vi skræddersy det hyggeligste arrangement, du kan forestille dig. Og det handler i høj grad stadig om at samarbejde, uddele ansvarsområder og alt det andet, som et traditionelt firmaevent handler om.

Hos os bliver I delt op i grupper på mellem tre og fem personer, når I ankommer. Derefter skal I smage på vores mange forskellige slags øl for at finde jeres favorit. Vi har over 100 forskellige opskrifter – og I kan endda tage jeres egne ingredienser med og skabe jeres helt unikke smag.

SÅ SKAL DER BRYGGES ØL
Når I er blevet enige om en smag, så går I videre til bryggeafdelingen. Her skal I veje ingredienserne af, og så skal I brygge øllet. Vores dygtige brygmestre hjælper jer hele tiden med at følge opskriften og få det bedste resultat ud af brygningen.

Når jeres øl er sat til gæring, er der gået nogle super hyggelige timer, og I kan nu begynde at glæde jer til at hente den færdige øl. Det sker et par uger senere, hvor I igen kommer forbi BrygSelv og skal tappe øllet på enten dåser eller flasker. I skal også designe jeres egne etiketter. Her kan I vælge at lave en decideret firma-øl, hvis I har lyst til det. Kun fantasien sætter grænser.

TO DAGES HYGGE MED ØL
Så det er altså ikke kun en enkelt dag, at virksomhedens medarbejdere får en hyggelig dag. Også tapningen er en super hyggelig dag, hvor man sludrer om den spændende brygning sidste gang – og samtidig går og glæder sig til at smage sin helt egen selvbryggede øl.

Vil I booke tid til at brygge jeres egne øl til et hyggeligt firmaevent? Så kan du KLIKKE HER for at bestille en tid til ølbrygning hos os i enten København eller Odense.