Er Crafted By og BrygSelv det samme?

Crafted By eller Bryg SelvCarlsbergs CRAFTED BY er et koncept, hvor du kan sammensætte din egen øl og etiketter. Men er det så bare det samme som BrygSelv?

Det er ikke så underligt, at en stor virksomhed som Carlsberg forsøger at tilbyde et bryg selv-koncept, hvor folk kan skabe deres helt egen øl. Det er nemlig rigtig populært. Carlsbergs CRAFTED BY gør det muligt at skræddersy din egen øl, som du gerne vil have den.

LABELS OG SMAG
Carlsbergs CRAFTED BY tilbyder kunderne at justere på smagen, og så kan etiketterne også tilpasses kundens ønsker. Du klikker på et par knapper på hjemmesiden, og så er der øl på vej hjem til adressen. Ganske smart. Men er det så bare samme idé som vores BrygSelv-koncept, spørger du måske? Nej, slet ikke.

Hos BrygSelv i København og Odense handler det selvfølgelig om øl af højeste kvalitet – men det er meget mere end det. Hos os får du en hyggelig og spændende oplevelse, hvor du sammen med venner, familie eller kollegaer brygger jeres helt egne øl fra bunden. I er selv med til at vælge smagene, røre i gryderne, tappe øllet og designe etiketterne.

EGNE ETIKETTER OG EGEN SMAG
Og apropos etiketter, så kan du her hos BrygSelv lave etiketten komplet. Du kan indsætte et billede af svigermor, havetraktoren, et bryllupsbillede eller af den kønne nabopige. Lige hvad du ønsker dig. Der er ingen begrænsninger, og på den måde får du din egen helt personlige etikette.

Du kan desuden designe din øl helt fra bunden. Du kan tage forskellige ingredienser med hjemmefra og få din øl til at smage af disse ting. Vi har haft kunder, som har medbragt vindruer, æbler, forskellige krydderier og andet godt, som gav deres øl en helt unik smag. Selv saften fra et birketræ er der lavet hvedeøl med. Hos BrygSelv er det kun fantasien, der sætter grænser.

CRAFTED BY er altså blot en webshop, hvor du vælger en smag og et design, og så kommer der nogle øl med fragtmanden til dig. Hos BrygSelv kan du skræddersy din egen øl helt fra bunden og samtidig have en super hyggelig eftermiddag eller aften i godt selskab. Og det hele foregår naturligvis under kyndig vejledning fra vores erfarne og hjælpsomme brygmestre.

Du kan brygge din egen øl i en af vores to afdelinger, som ligger på Kirstinehøj 58 i Kastrup og på Energivej 38 i Odense S.

Er du i tvivl om noget? Så ring meget gerne på tlf. 3250 5020 (Kastrup) eller tlf. 6317 6000 (Odense) og spørg løs om det populære BrygSelv-koncept. Vi glæder os til at tale med dig.

Du kan KLIKKE HER for at bestille en tid til ølbrygning!

CRAFTED BY BrygSelv