Den perfekte gave til fars dag – et gavekort til at brygge øl

God gave til fars dagHvad giver du manden, der har alt, og som elsker øl? Der findes ikke en bedre gave til fars dag end et gavekort til BrygSelv, hvor han skal brygge sin helt egen øl.

Fars dag nærmer sig med hastige skridt, og det er ved at være på høje tid at tænke over, hvad du skal købe til din far i gave. Vi har selvfølgelig et rigtig godt bud på, hvad der er den perfekte gave til fars dag.

De fleste mænd elsker god øl, og den slags kan man jo godt købe nede i det lokale supermarked – men det er altså meget sjovere og vigtigst af alt meget mere hyggeligt at brygge sin egen øl. Det kan farmand gøre i vores bryggerier i København og Odense i vores hyggelige bryggelokaler.

Det er små bryggerier, som vores kunder selv betjener med god hjælp af vores dygtige og humørfyldte personale. Det er sjovt, rigtig nemt og helt usædvanligt hyggeligt. Og så tager tager det faktisk kun to en halv time for en brygning. Efter to uger kommer kunderne tilbage til bryggeriet for at tappe øllet, hvilket også er enormt hyggeligt.

GOD GAVE TIL FARS DAG
Vi har over 100 forskellige øl at vælge imellem – så om du er til en tysk hvedeøl, en engelsk stout eller måske en fyldig, belgisk sommerøl, så har vi lige det, som din far (eller din mand, hvis du køber på dine barns vegne?) bedst kan lide.

Vi har gavekort fra 100 kr. og helt op til 2.065 kr., hvor der brygges de mest luksuriøse øl inkl. tre personer, flasker, etiketter og 30 liters fantastisk øl. Også vores nye koncept Hygge og Smage, hvor du smager på 18 forskellige øl og ser, hvordan man brygger hos BrygSelv, er muligt at købe som gavekort. Det samme er vores BrygSammen-kursus, hvor du brygger sammen med andre og lærer af vores brygmester.

Alle vores gavekort er rigtig gode gaver til fars dag. Det vil gøre enhver mand blød i knæene at modtage en hyggelig øl-oplevelse i gave den 5. juni.

Du kan KLIKKE HER for at bestille et flot gavekort til BrygSelv.

Bryg din egen humlebasker